HA HA HAAIII...

saya budak sabah..so jgn hairan la ah..bahasa banyak guna slang sabahan.......jom sambil blajar bahasa sabah...heheh...

Thanxx sudi jadi follower...i love u full!!..hee

Saturday, June 18, 2011

aku dewasa VS games

hai kau...salam..

budak2 sabah biasa guna kau-aku..kamu-saya......... 
ber-kau-kau ni memang standard...tak reti la guna awak-awak...hee

ok *senyum jap*

"Jadi dewasa itu pilihan..tua itu pasti.."...
jiwa muda..muka tua...jiwa tua..muka muda...papejelah!

critanya gini..dekat fesbuk aku..aku suka layan game2 yang ada dalam tu...
antaranya farmville,petville,cityville,mallworld,cafeworld,it girl,myshop,fashion designer.......bla bla...
tapi main ala kadar jak la..kadang loading lambat la..kena complete goals la...naik rimas...meluat.. tukar game lain..nak kau!...so ada antara game aku ni yang tebengkalai...hmmmmmm

kadang bila main game ni.. telepon mmg x ingat..!.. huhu... 

kalau tengok senarai games aku tu..wow...memang kebudak-budakan la kan... 
ada pernah baca komen orang..tapi bukan komen d fesbuk akula 
tapi di fanpage game MALLWORLD..
aku memang suka layan MALLWORLD ni..game orang pempuan...
setting2 bagi mekap..baju... and paling penting buka butik..:p
wuhuu..siap buka album MALLWORLD lagi... pix uplod pun plg banyak sal game ni..yeah!
terus tu teda mission... bukan macam game cityville..farmville...
adey..penat aku main..balik2 kena post dekat wall 
minta supply pa bendaaa=BORING ..emmm -,-

ok pasal komen...
orang tu komen mcm ni..."umur dah 20+ tapi layan game budak2..LOL!!"....
siap ada LOL...
rasa macam terhina sangat..wuwuwuwu...!!!

yalahhh..apa ke hell??.. nasib bkan direct d wall aku..tapi mcm "har ah kan"...umur 20+ layan game  budak2..
*blushing....

k, la x pala la.. bagi aku game ni universal..
x pasti la pulak ada kaitan dengan KEDEWASAAN..

emm mungkin juga kan??

mana la tau satu hari bila aku rasa aku sudah malas layan game2 ni... time tu aku terpikir "ohh mcm ni pula rasanya dewasa"...hukhukkkkkkkkk

P/S:...eleh i muda lagi laa...... 




3 comments:

  1. main game tak kisah kot kecik or dewasa...ada je pakcik2 dah tua main game...haha XD

    ReplyDelete